• bilgi@gaziantepokuloncesi.com
  • 0
TAKİBE AL FAVORİLERE EKLE
2,046 ZİYARETÇİ
  • YETKİLİ KİŞİ: -
  • ADRES: Emek Mahallesi 19072 No'lu Sokak No:2 Şehitkamil Gaziantep
  • TELEFON: -
  • SOSYAL MEDYA:
AÇILIŞ - KAPANIŞ 08:00 - 18:00
SERVİS SAATLERİ -

KURUM HAKKINDA

KindyROO Gaziantep Şubesi 2016 yılında faaliyete geçmiş olup Gaziantep Emek Mahallesinde hizmet vermektedir.

Şubemiz, 2 adet KindyROO salonu, 30 m2 üç adet atölye ve diğer bölümleri ile müstakil 3 katlı bir binada hizmet sunmaktadır. Kendine ait bahçesinde çocukların kullanımına yönelik oyun alanı ve tarım alanı bulunmaktadır. Şubemizin bahçe alanı çocuklar ve ailelerin doğa ile iç içe vakit geçirmelerini sağlamaya yönelik olarak düzenlenmiştir.

Eğitmenlerimiz üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun ve KindyROO eğitmen eğitimi almış, güler yüzlü, motivasyonu yüksek kişilerden oluşmaktadır.

Çocukları, anne-babaları ve kendi yaş grubu ile oyun oynayarak bütün gelişim alanlarında destekliyor ve aynı zamanda sosyalleşmelerine katkıda bulunacak sıcak, samimi ve güvenilir bir ortamda eğitim hizmeti veriyoruz. Çünkü KindyROO sadece bir oyun grubu değildir. Çocuklara oyun grubu gibi eğlenceli gelen, sistematik bir programdır. Aktivitelerin çeşidi, sıralaması ve süreleri tesadüfi olmayıp bilimsel temellere dayanır. Yani, KindyROO sadece bir oyun grubu veya sadece bir spor merkezi değildir. Çok daha fazlasıdır.

8 farklı gelişim ve yaş grubunda ebeveynlerin ve çocukların gelişimine destek oluyoruz. Programlarımız; BabyROO, KindyROO, Anaokuluna Destek ve İlkokula Hazırlık kapsamında yapılıyor.

Haftada 1 gün 1 seans ve haftada 2 gün 2 seans paket seçenekleri bulunan şubemizde tüm üyeler paket seçenekleri kapsamında serbest oyun salonu ve bahçe kullanım hakkına da sahiptir. Her gelişim grubu öncesi ve sonrasında KindyROO Milestones Kontrol Listesi ile gelişim takibi yapıyoruz. Ayrıca velilerimize yönelik olarak çocuk gelişimi ve eğitimi konularında aile eğitimi ve aile danışmanlığı hizmetleri de vermekteyiz.

Şubemizde Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma-Cumartesi günleri saat 10:00 – 17:00 arası KindyROO seansları yapılmaktadır. Mesai saatleri 08:00 – 17:00 olup Pazar günü kapalıyız.

Şubemizde çocuk yogası, nefes terapisi, müzik ve orff atölyeleri alanlarında çalışmalar da yapılmakta olup; sanatsal aktivite, dans, müzik ve oyun bazlı 2-4 yaş İngilizce ağırlıklı Oyun Grupları da çocuklarımızın gelişimi için sunulan seçenekler arasındadır.

 

Kurumumuz; Gaziantep – Şehitkamil – Emek Mahallesi Semtindedir.

KURUM HAKKINDA YORUM YAP

KURUM HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.

 

Okan Bal
Pedagog & Aile Danışmanı